En hotdog med det hele, tak.........
Dét smager godt med en hotdog, og jeg begyndte for noget tid siden, at lave brødene selv - det kan anbefales.
For nogle kan det lyde besværligt, men det synes jeg bestemt ikke det er, og så ved man hvad der er i.
Man skal bruge:
3 dl lunkent vand
25 g gær
1/2 dl olie
ca. 600 g mel
1 æg ( kan med succes erstattes med 1 spsk. creme fraiche)
3 spsk. sukker
1 tsk. salt
Start med at opløse gæren i det lunkne vand, og tilsæt derefter de øvrige ting, og ælt dejen smidig og glat ( jeg bruger røremaskine i ca. 5 min). Lad dejen hæve i 1/2 time, og del den derefter ud i 12 lige store stykker. Tril hvert stykke dej til en bolle ( undgår luft i brødet )- og så til en pølse. Placer 6 pølser i 2 rækker på bagepladen, og lad dem hæve til dobbelt størrelse ( ca. 30. Min ).
Jeg synes de bliver mest autentiske, hvis man ikke pensler brødene - men ellers kan man pensle med æg inden bagning.
Forvarm ovnen til 210 grader på varmluft og bag pølsebrødene ca 12 - 14 min.
Så er der lækre hjemmelavede pølsebrød til fødselsdagen, en grillaften eller bare til hverdag.
Hej. Dine pølsehorn kom tilfældigt frem ved en googlesøgning og bagt i fredags - nøj, de blev gode! Så tak for dem :-) Vh. Lise
SvarSletHej Lise, det var så lidt, dejligt når gode oplevelser kan vidregives og andre kan få glæde af dem :) vh Christina
SvarSlet